Svensk hårdost lagrad i 12 månader och som spetsats med en underbart smakrik päroncognac. Den är en unik lagrad hårdost, god och kraftfull med perfekt avvägd sälta, karakteristiskt fruktiga pärontoner och fyllighet från cognacen. Falbygdens® Morfars Päroncognac 12 mån 31% är grynpipig, vilket innebär att den har många små oregelbundna hål. Det är en vällagrad ost som passar utmärkt till en lufttorkad skinka, på ett gott kex eller till en lyxig ostbricka.
Storlek
530gram
Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid, konserveringsmedel E202, päroncognac, naturlig arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1614 kJ |
Energi | 389 kcal |
Protein | 26 g |
Kolhydrat | 0 g |
Salt | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Fett | 31 g |
Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 84 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 10°C
Total hållbarhet
Upp till 84 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Morfars Päroncognac 12 mån hårdost 0g kolhydrater tillsammans med 31g fett.
Morfars Päroncognac 12 mån hårdost innehåller allergenet mjölk.
Morfars Päroncognac 12 mån hårdost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.