En uppskattat svensk hårdost lagrad i cirka 12 månader och som spetsats med en smakrik päroncognac. Det här är verkligen en unik lagrad hårdost, god och kraftfull med perfekt avvägd sälta, karaktäristiskt fruktiga pärontoner och fyllighet från cognacen. Falbygdens® Morfars Päroncognac 12 mån 31% är grynpipig vilket innebär att den har många små oregelbundna hål. Den är en vällagrad ost som passar utmärkt till en lufttorkad skinka. Använd gärna även denna ost till snittar och på buffé - dessutom är den ett måste på en lyxig ostbricka.
Storlek
12900gram
Svensk pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid, konserveringsmedel (E202), päroncognac, naturlig arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1614 kJ |
Energi | 389 kcal |
Protein | 26 g |
Kolhydrat | 0 g |
Salt | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Fett | 31 g |
Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 70 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 10°C
Total hållbarhet
Upp till 70 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Morfars Päroncog 12 mån 31% hårdost 0g kolhydrater tillsammans med 31g fett.
Morfars Päroncog 12 mån 31% hårdost innehåller allergenet mjölk.
Morfars Päroncog 12 mån 31% hårdost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.