Sveriges första brännvinsost! Falbygdens® Morfars Brännvin 12 mån 31% är en lagrad hårdost med kraftfull, rund och fyllig karaktär som passar utmärkt till skaldjur, i matlagningen och på ostbrickan. Den är en grynpipig ost som lagras under tillsyn i över ett år och som smaksatts med ett kryddigt brännvin. Vällagrad ost som denna avnjuts helst rumstempererad och gärna tjockt skivad på ett gott knäckebröd. Kanter som blir över kan med fördel rivas och frysas in för att kunna användas som matlagningsost vid behov.
Storlek
530gram
Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid, konserveringsmedel E202, brännvin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1614 kJ |
Energi | 389 kcal |
Protein | 26 g |
Kolhydrat | 0 g |
Salt | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Fett | 31 g |
Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 84 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 10°C
Total hållbarhet
Upp till 84 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Morfars Brännvinsost lagrad 12 mån 0g kolhydrater tillsammans med 31g fett.
Morfars Brännvinsost lagrad 12 mån innehåller allergenet mjölk.
Morfars Brännvinsost lagrad 12 mån tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.