NYTOLKNING AV SVENSK KLASSIKER Koryfé tar sin utgångspunkt i en av Sveriges mest omtyckta ostar, hushållsosten, och bygger vidare på den runda och tillmötesgående hårdosten med lite extra allt. Våra mejerister på Östersund Mejeri har lagt ner omsorg i varje steg i produktionen och skapat en välbalanserad, smakrik, mild och vänlig frukostost för ostälskare med sinne för detaljer. Koryfé strävar efter att finna balanspunkten mellan en fast, skärbar konsistens, en generöst fyllig krämighet som smälter i munnen och en sälta som är så precis att den ger plats i smakbilden för ostens uppfriskande syrlighet och delikata aromatiska samspel mellan blommor och smör. Att hylla den svenska nationalosten, hushållsosten, genom att optimera alla element i produktionen till en väl avstämd nytolkningInspirationen, hushållsosten, är en äkta svensk ostkoryfé – från grekiskans koryphaios, som betyder ”anförare” Friskt aromatisk doft av blommor och smörUppfriskande syrlig, smörig, tydlig och välbalanserad
Storlek
1150gram
Pasteuriseret MÆLKIMJÓLK, salt, MÆLKESYREKULTUR/SYRNINGSKULTUR ostelabe (mikrobielt)/Ysterizym (mikrobiellt)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1606 kJ |
Energi | 387 kcal |
Protein | 24 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
Salt | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Fett | 32 g |
Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 238 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 10°C
Total hållbarhet
Upp till 238 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 24g protein.
Per 100g portion innehåller Koryfé 32% 0.5g kolhydrater tillsammans med 32g fett.
Koryfé 32% innehåller allergenet mjölk.
Koryfé 32% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.