Parmigiano Reggiano lagrad i 24 månader. Den har en fyllig och lång, rik eftersmak. Produceras efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i norra Italien.Perfekt i Caesarsallader, på ostbrickan och till pastarätter. Osten är namn och regionskyddad enligt EU:s regler. DOP/DOC.
Storlek
1000gram
Opastöriserad koMJÖLK, salt, ostlöpe
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1671 kJ |
Energi | 402 kcal |
Fett | 30 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 32 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 32g protein.
Per 100g portion innehåller Parmigiano reggiano 24 mån 0g kolhydrater tillsammans med 30g fett.
Parmigiano reggiano 24 mån innehåller allergenet mjölk.
Parmigiano reggiano 24 mån tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.