Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Ost
  4. Hårdost, bit, 20-30% fett
  5. Morbier
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Ost/
  4. Hårdost, bit, 20-30% fett/
  5. Morbier

Morbier

Monts Joux

Halvhård kittost framställd av opastöriserad komjölk. Frisk arom av nötter och hö och en rand av aska i mitten. AOC-märkt.

Storlek

1700gram

Morbier

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

MJÖLK opastöriserad, salt, löpe, syrningskultur, vegetabiliskt kol: E152.

Allergeninformation för Morbier

Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1481 kJ
Energi357 kcal
Fett29 g
- Varav mättat fett20 g
Kolhydrat1 g
- Varav sockerarter1 g
Protein23 g
Salt1.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 31 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 31 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Morbier

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Morbier?

I en portion på 100g finns det 23g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Morbier?

Per 100g portion innehåller Morbier 1g kolhydrater tillsammans med 29g fett.

Allergener

Innehåller Morbier några allergener?

Morbier innehåller allergenet mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Morbier?

Morbier tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Morbier?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter