Formaggio Duro 29%

Martin & Servera

Ge dina rätter en italiensk touch med vår Formaggio Duro. Osten är lagrad i 12 månder och är utmärkt för att bryta i bitar och bidrar till en balanserad smak till dina rätter. Hårdosten är producerad i Ungern enligt traditionellt vis och är förpackad i Italien. Fetthalt 29 %.

Storlek

1000gram

Formaggio Duro 29%

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Termiserad MJÖLK, salt 1,5 %, mikrobiellt löpe, mjölksyra startkultur. Termiserad = värmebehandling av mjölk 63º - 65º i 15 sek.

Allergeninformation för Formaggio Duro 29%

Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1600 kJ
Energi385 kcal
Fett29 g
- Varav mättat fett19.6 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein31 g
Salt1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Ungern

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Formaggio Duro 29%

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Formaggio Duro 29%?

I en portion på 100g finns det 31g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Formaggio Duro 29%?

Per 100g portion innehåller Formaggio Duro 29% 0g kolhydrater tillsammans med 29g fett.

Allergener

Innehåller Formaggio Duro 29% några allergener?

Formaggio Duro 29% innehåller allergenet mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Formaggio Duro 29%?

Formaggio Duro 29% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Formaggio Duro 29%?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.