Ge dina rätter en italiensk touch med vår Formaggio Duro. Osten är lagrad i 12 månder och är utmärkt för att bryta i bitar och bidrar till en balanserad smak till dina rätter. Hårdosten är producerad i Ungern enligt traditionellt vis och är förpackad i Italien. Fetthalt 29 %.
Storlek
1000gram
Termiserad MJÖLK, salt 1,5 %, mikrobiellt löpe, mjölksyra startkultur. Termiserad = värmebehandling av mjölk 63º - 65º i 15 sek.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 385 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 19.6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 31 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Ungern
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 31g protein.
Per 100g portion innehåller Formaggio Duro 29% 0g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Formaggio Duro 29% innehåller allergenet mjölk.
Formaggio Duro 29% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.