Fontina är gjord på komjölk från Val d'Aosta dalen Osten har en liknande smak som Taleggio. Man serverar den oftast i stavar. Fontinan är den ost som enligt traditionen används för fonduta (fondue på italienska) Fontina är skyddad av italienska ursprungsmärkningen, Denominazione di Origine Protetta
Storlek
2500gram
MJÖLK opastöriserad, löpe, salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1495 kJ |
Energi | 360 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 19.6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 27 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 27g protein.
Per 100g portion innehåller Fontina Valle D’Aosta 0g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Fontina Valle D’Aosta innehåller följande allergener: laktos och mjölk.
Fontina Valle D’Aosta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.