Naturell yoghurtkvarg med frisk syrlig smak och krämigt len konsistens. Produkten har ett naturligt högt innehåll av protein. Arla® yoghurtkvarg naturell är en bra start på dagen men ät den gärna också som ett mättande mellanmål före eller efter träning. God som den är men också med exempelvis banan, nötter, müsli eller färska bär.
Storlek
1000gram
Pastöriserad MJÖLK, ystenzym, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 270 kJ |
Energi | 60 kcal |
Protein | 6.4 g |
Kolhydrat | 3.8 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
- Varav sockerarter | 3.8 g |
Fett | 2.2 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 33 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 33 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Per 100g portion innehåller Yoghurtkvarg naturell 3.8g kolhydrater tillsammans med 2.2g fett.
Yoghurtkvarg naturell innehåller allergenet mjölk.
Yoghurtkvarg naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.