Laktosfri mild kvarg med len konsistens. Arla® mild kvarg naturell har ett naturligt högt proteininnehåll och är nyckelhålsmärkt, det perfekta valet för dig som rör på dig mycket. Ät naturell kvarg som den är eller toppa med nötter, frukt eller färska bär. Lika gott till frukost som mellanmål och i samband med träning. Kvarg från Arla® är alltid laktosfri. 1 000 g.
Storlek
1000gram
MJÖLK, mjölksyrakultur, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 280 kJ |
Energi | 60 kcal |
Protein | 11 g |
Kolhydrat | 4 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Fett | 0.2 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 33 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 33 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Mild kvarg naturell 0.2% 4g kolhydrater tillsammans med 0.2g fett.
Mild kvarg naturell 0.2% innehåller allergenet mjölk.
Mild kvarg naturell 0.2% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.