Arla laktosfri kvarg med jordgubbsmak. Arla Laktosfri mild kvarg jordgubb har inget tillsatt socker och innehåller mycket protein vilket är ett gott val för dig som tränar mycket. Välj kvarg jordgubb för en god start på dagen, som ett gott mellanmål och i samband med träning. Njut av den krämiga kvargen som den är eller med goda nötter, frukt eller färska bär. 450 g.
Storlek
450gram
MJÖLK, vatten, jordgubbar 3,4%, cikoriarotfiber (inulin), majsstärkelse, aroniajuicekoncentrat, naturlig arom, pektin, sötningsmedel (aspartam**), citronjuicekoncentrat, mjölksyrakultur, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad. **Innehåller en fenylalaninkälla.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 260 kJ |
Energi | 60 kcal |
Protein | 9.5 g |
Kolhydrat | 4.5 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 3.8 g |
Fett | 0.2 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 33 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 33 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 9.5g protein.
Per 100g portion innehåller Mild kvarg jordgubb 0.2% 4.5g kolhydrater tillsammans med 0.2g fett.
Mild kvarg jordgubb 0.2% innehåller allergenet mjölk.
Mild kvarg jordgubb 0.2% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.