Laktosfri krämig färskost med grynig konsistens, tillverkad av svensk mjölk från Arlagårdar. För att bli krämig och smakrik blandas ostkornen med mjölk, grädde och lite salt. KESO® Cottage Cheese laktosfri 4% är perfekt för dig som vill äta laktosfritt. Produkten är nyckelhålsmärkt och har ett naturligt högt proteininnehåll med 14g protein/100g vilket mättar bra. Ät som den är eller tillsammans med det du gillar. Använd som proteinrik huvudingrediens eller som tillbehör som röra, topping eller dipp vid matlagning och bakning. KESO® passar utmärkt som ett gott mellanmål, exempelvis vid träning. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.
Storlek
250gram
pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, salt, konserveringsmedel (kaliumsorbat), syrningskultur, laktasenzym, ystenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 420 kJ |
Energi | 100 kcal |
Protein | 14 g |
Kolhydrat | 1.7 g |
Salt | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Fett | 4 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri cottage cheese 4% 1.7g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Laktosfri cottage cheese 4% innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri cottage cheese 4% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.