Lindahls Kvarg 2kg 9,2%
Storlek
2000gram

Pastöriserad MJÖLK, mjölksyrakultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 551 kJ | 
| Energi | 132 kcal | 
| Fett | 9.2 g | 
| - Varav mättat fett | 5.5 g | 
| Kolhydrat | 3.4 g | 
| - Varav sockerarter | 3.4 g | 
| Protein | 9 g | 
| Salt | 0.1 g | 
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 33 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 33 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Kvarg 2 kg 9,2% 3.4g kolhydrater tillsammans med 9.2g fett.
Kvarg 2 kg 9,2% innehåller allergenet mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kvarg 2 kg 9,2% innehålla spår av laktos.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.