- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Ost
- Färskost
- Kesella® kvarg 10%
Kesella® kvarg 10%
Arla Köket Kesella® kvarg 10% är en krämig färskost med frisk smak som passar speciellt bra för lättare men mättande rätter som kalla röror och paj, wraps och matbröd. Denna kvarg passar utmärkt att blanda med frukt och bär för att göra efterrätter med lite lägre fetthalt. Kesella är inte kokbar men kan med fördel användas i pajer och desserter som bakas i ugn.
Storlek
250gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, syrningskultur, ystenzym.
Allergeninformation för Kesella® kvarg 10%
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 600 kJ |
Energi | 140 kcal |
Protein | 9.7 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 7 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Fett | 10 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
Vanliga frågor om Kesella® kvarg 10%
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kesella® kvarg 10%?
I en portion på 100g finns det 9.7g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kesella® kvarg 10%?
Per 100g portion innehåller Kesella® kvarg 10% 3.5g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Allergener
Innehåller Kesella® kvarg 10% några allergener?
Kesella® kvarg 10% innehåller allergenet mjölk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Kesella® kvarg 10%?
Kesella® kvarg 10% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Kesella® kvarg 10%?
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.