Arla Köket Kesella® kvarg 10% är en krämig färskost med frisk smak som passar speciellt bra för lättare men mättande rätter som kalla röror och paj, wraps och matbröd. Denna kvarg passar utmärkt att blanda med frukt och bär för att göra efterrätter med lite lägre fetthalt. Kesella är inte kokbar men kan med fördel användas i pajer och desserter som bakas i ugn.
Storlek
250gram
Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, syrningskultur, ystenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 600 kJ |
Energi | 140 kcal |
Protein | 9.7 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 7 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Fett | 10 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 9.7g protein.
Per 100g portion innehåller Kesella® kvarg 10% 3.5g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Kesella® kvarg 10% innehåller allergenet mjölk.
Kesella® kvarg 10% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.