KRAV-märkt färskost med grynig konsistens, tillverkad av svensk mjölk från ekologiska Arlagårdar. För att bli krämig och smakrik blandas ostkornen med mjölk, grädde och lite salt. KESO® Cottage Cheese ekologisk 4% är nyckelhålsmärkt och har ett naturligt högt proteininnehåll med 13g protein/100g vilket mättar bra. Servera den som den är eller med olika tillbehör. Det är en proteinrik huvudingrediens eller tillbehör som röra, topping eller dipp vid matlagning och bakning. KESO® passar utmärkt som ett gott mellanmål, exempelvis vid träning. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk. Hinken är gjord av 100 procent återvinningsbar plast.
Storlek
3000gram

Ingredienser : pastöriserad MJÖLK* och GRÄDDE*, salt, syrningskultur, ystenzym.* KRAV-ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 410 kJ | 
| Energi | 100 kcal | 
| Protein | 14 g | 
| Kolhydrat | 1.7 g | 
| Salt | 0.8 g | 
| - Varav mättat fett | 2.6 g | 
| - Varav sockerarter | 1.7 g | 
| Fett | 4 g | 
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 17 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 17 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Eko cottage cheese 4% hink 1.7g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Eko cottage cheese 4% hink innehåller allergenet mjölk.
Eko cottage cheese 4% hink tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.