Grynig färskost med krämig konsistens, tillverkad av svensk mjölk från Arlagårdar. KESO® Cottage Cheese vanilj & granola jordgubb är ett gott, proteinrikt mellanmål och dessutom laktosfri. I locket finns en smakrik topping bestående av granola med jordgubbsbitar som tillsammans med krämig laktosfri KESO® Cottage Cheese är perfekt att äta i farten. Produkten innehåller 17 g protein/förpackning vilket håller dig mätt längre. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.
Storlek
145gram
Cottage cheese (pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, salt, syrningskultur, laktasenzym, ystenzym), vatten, socker 3%, extrakt från Bourbonvanilj, mald vaniljstång, naturlig arom, citronjuice, modifierad potatisstärkelse, konserveringsmedel (kaliumsorbat). Topping: HAVREGRYN, fiber (oligofruktos), VETEGRYN, RÅGGRYN, glukos-fruktossirap, rismjöl, VETEKLI, VETEMJÖL, frystorkade jordgubbar 2%, VETEMALT, socker, solrosolja, dextros, VETEGLUTEN, salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 542 kJ |
Energi | 129 kcal |
Protein | 12 g |
Kolhydrat | 12 g |
Salt | 0.38 g |
- Varav mättat fett | 1.7 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Fett | 3 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 37 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 37 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Cottage cheese vanilj granola jordg 12g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Cottage cheese vanilj granola jordg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
Cottage cheese vanilj granola jordg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.