Krämig färskost med gryning konsistens, tillverkad av svensk mjölk från Arlagårdar. För att bli krämig och smakrik blandas ostkornen med mjölk, grädde och lite salt. KESO® Cottage cheese vanilj 2,9% har en återhållsam sötma och en tydlig, god vaniljsmak med extrakt från Bourbonvanilj. Produkten har en fin krämighet och är naturligt rik på protein samtidigt som den har en låg fetthalt. Innehåller 12g protein/100g vilket mättar bra. Passar perfekt som frukost, mellanmål eller en lite nyttigare dessert. Njut som den är eller toppa med det du gillar bäst. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk. Kartongbägaren är gjord av FSC-märkt pappersfiber.
Storlek
500gram
Cottage cheese (pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, salt, syrningskultur, ystenzym), vatten, socker 3%, extrakt från Bourbonvanilj, mald vaniljstång, naturlig arom, citronjuice, modifierad potatisstärkelse, konserveringsmedel (kaliumsorbat).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 390 kJ |
Energi | 90 kcal |
Protein | 12 g |
Kolhydrat | 5 g |
Salt | 0.4 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 4.2 g |
Fett | 2.9 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 37 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 37 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Cottage cheese vanilj 2.9% 5g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.
Cottage cheese vanilj 2.9% innehåller allergenet mjölk.
Cottage cheese vanilj 2.9% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.