Cottage Cheese framställs genom att mjölken ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till små runda ostkorn. Produkten, som även kallas KESO®, innehåller mycket protein. Arla® Pro Cottage Cheese 4% från Arla har lång hållbarhet, är populär i salladsbaren och kan med fördel användas som pålägg på smörgås – Cottage chees på rågbröd är en klassiker och det är även ett uppskattat proteinrikt mellanmål. Då Cottage Cheese är naturell kan du själv variera smaksättningen med hackade fukt, nötter, grönsaker och kryddor.
Storlek
3000gram
MJÖLK, GRÄDDE, modifierad stärkelse, salt, konserveringsmedel (kaliumsorbat), ystenzym, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 410 kJ |
Energi | 100 kcal |
Protein | 13 g |
Kolhydrat | 2.6 g |
Salt | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Fett | 4 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Cottage Cheese Naturell 4% hink 2.6g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Cottage Cheese Naturell 4% hink innehåller allergenet mjölk.
Cottage Cheese Naturell 4% hink tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.