Krämig färskost med grynig konsistens, tillverkad av svensk mjölk från Arlagårdar. Mjölken ystas med mjölksyrakultur till små runda ostkorn. För att få en krämig och smakrik ost blandas sedan kornen med mjölk, grädde och lite salt. Produkten är nyckelhålsmärkt och har ett naturligt högt proteininnehåll med 13g protein / 100g, vilket gör den till ett populärt mellanmål i samband med träning. KESO® Cottage Cheese naturell passar även utmärkt som tillbehör eller ingrediens vid matlagning och bakning. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk. Förpackningen på hela 3 kg är anpassad för storhushåll.
Storlek
3000gram
Ingredienser: pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, salt, syrningskultur, ystenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 410 kJ |
Energi | 100 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 1.7 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.8 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 15 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 15 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Cottage Cheese 4% 1.7g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Cottage Cheese 4% innehåller allergenet mjölk.
Cottage Cheese 4% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.