Att producera riktig god blåmögelost är en riktig konst. Det är få ostar som når upp till samma klass som Saint Agur. Man tillför en mögelkultur i ostmassan. Vid syretillförsel börjar mögelsporerna att frodas. När osten har lagrats får den sin härliga krämiga konsistens som i kombination med en läcker sälta gör osten oemotståndlig. Saint Agur har en förfinad och mera nyansrik smak i jämförelse med många andra blåmögelostar. Falbygdens® Rekommenderar Saint Agur har en krämig konsistens med en välbalanserad sälta. Denna dessertost är en utmärkt ost till ostbricka, men kan också användas som matlagningsost.
Storlek
200gram
Pastöriserad koMJÖLK, salt, Penicillium Roqueforti, syrningskultur, löpe.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 361 kJ |
Energi | 1493 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 23 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2.2 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller St Agur 0.5g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
St Agur innehåller allergenet mjölk.
St Agur tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.