Framställs av fårmjölk och lagrad 3-6 månader i grottor där luftfuktigheten är konstant året runt. Smaken är ren, kraftig och salt. Konsistensen fuktig och smulig. AOC-märkt. En delikatess tillsammans med anklever och tryffel, eller som dessert tillsammans med något sött.
Storlek
1350gram
FårMJÖLK opastöriserad, salt, löpe, mjölksyrabakterier, Penicillium roqueforti.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1572 kJ |
Energi | 379 kcal |
Fett | 32 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 3.6 g |
Kalcium | 600 mg |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 78 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 78 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Roquefort d'Argental 1.8g kolhydrater tillsammans med 32g fett.
Roquefort d'Argental innehåller allergenet mjölk.
Roquefort d'Argental tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.