Storlek
4Styck
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, mjölmix (VETEMJÖL, glykos, VETEGLUTEN, bönmjöl, emulgeringsmedel E471, glykossirap, torkad VETE surdeg, kryddor, mjölbehandlingsmedel (E920, E300), enzym (stabilisator: maltogent amylas), arom), rapsolja, socker, garnering: VETEsemolina (3,2%), jäst, salt, VETEGLUTEN, brödförbättringsmedel (SOJAmjöl, emulgeringsmedel (E471, E472e), mjölbehandlingsmedel E300), konserveringsmedel E282, arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, mjölk, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1245 kJ |
Energi | 295 kcal |
Fett | 6.2 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.8g protein.
Per 100g portion innehåller Hamb Bröd Semolina 50g kolhydrater tillsammans med 6.2g fett.
Hamb Bröd Semolina innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hamb Bröd Semolina innehålla spår av följande allergener: ägg, mjölk, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.