Storlek
2200gram
Pastöriserad KOMJÖLK,salt, mjölksyrakultur, ystenzym, kalciumklorid, blåmögelkultur.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1377 kJ |
Energi | 332 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 0.05 g |
Protein | 20 g |
Förvaras i 1°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
1°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Wernersson Ost AB
Org.nr: 556499-6097
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller Fourme D´Ambert 0.1g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Fourme D´Ambert är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Fourme D´Ambert innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Wernersson Ost AB på följande sätt: Telefon: 0321-261 50. E-post: ost@wernerssonost.se. Adress: Industrivägen 5, 523 90 Ulricehamn.