Benedict vit klosterost är en ekologisk vitmögelost med mild, fyllig och rund smak. Konsistensen är skärfast och krämig, nästan bredbar vid rumstemperatur. Osten är täckt av en tunn naturlig vitmögelskorpa, snittytan har små oregelbundna hål och färgen är svagt gul. Vid längre lagring får osten en tilltagande starkare smak och små bruna fläckar är tecken på att osten nått sin fulla mognad.
Storlek
1000gram
INGREDIENSER: Pastöriserad ekologisk MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt ystenzym, vitmögelkultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1512 kJ |
Energi | 365 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 21 g |
Kolhydrat | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 17 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
B&P Handelskompagni AB
Org.nr: 559003-1224
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Benedict vit Klosterost ekologisk 0.1g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
Benedict vit Klosterost ekologisk innehåller allergenet mjölk.
Benedict vit Klosterost ekologisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta B&P Handelskompagni AB på följande sätt: E-post: info@bph.se. Adress: Vitsandsvägen 76, 685 34 Torsby.