- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Ost
- Dessertost
- Ädel Creme blåmögelost
Ädel Creme blåmögelost
Kvibille® Ädel Creme är en underbart god creme gjord på Ädel- och cheddarost från Kvibille mejeri i Halland. Den passar utmärkt i matlagning såväl som på ostbrickan eller på pepparkakan till jul. Prova den i en smakrik pastarätt, använd på pizzan eller lyft din toast till nya höjder!
Storlek
170gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
ÄDELOST (53%), CHEDDAROST (20%), vatten, smältsalt (E331, E452, E339), SMÖR, surhetsreglerande medel (citronsyra), persilja, konserveringsmedel (E235, E251, E202). Osten är pastöriserad.
Allergeninformation för Ädel Creme blåmögelost
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1253 kJ |
Energi | 303 kcal |
Protein | 14 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
Salt | 3.2 g |
- Varav mättat fett | 17 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Fett | 27 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 150 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 150 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
Vanliga frågor om Ädel Creme blåmögelost
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Ädel Creme blåmögelost?
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ädel Creme blåmögelost?
Per 100g portion innehåller Ädel Creme blåmögelost 0.5g kolhydrater tillsammans med 27g fett.
Allergener
Innehåller Ädel Creme blåmögelost några allergener?
Ädel Creme blåmögelost innehåller allergenet mjölk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Ädel Creme blåmögelost?
Ädel Creme blåmögelost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Ädel Creme blåmögelost?
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.