Krämigt god yoghurtkvarg som smaksatts med vanilj. Produkten har ett naturligt högt proteininnehåll och är därför idealiskt som mellanmål i samband med träning. Arla® yoghurtkvarg vanilj är ett mättande och gott val till frukost. Läcker i sig själv och självklart även tillsammans med müsli, flingor, frukt eller nötter.
Storlek
1000gram
Pastöriserad MJÖLK, vatten, socker 4,3%, majsstärkelse, naturlig arom, förtjockningsmedel (citruspektin), citronsyra, mald vaniljstång, vaniljextrakt, ystenzym, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 320 kJ |
Energi | 80 kcal |
Protein | 5.8 g |
Kolhydrat | 8.1 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 1.4 g |
- Varav sockerarter | 7.7 g |
Fett | 2 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 33 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 33 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 5.8g protein.
Per 100g portion innehåller Yoghurtkvarg vanilj 8.1g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Yoghurtkvarg vanilj innehåller allergenet mjölk.
Yoghurtkvarg vanilj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.