Yoghurt Japan

VALIO

Storlek

1000gram

Yoghurt Japan

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Högpastöriserad MJÖLK, socker 5,6 %, jordgubbar 1,3 %, körsbär 0,9 %, körsbärspuré 0,4 %, modifierad stärkelse, aromer, svart morotskoncentrat, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), laktasenzym, yoghurtkultur och vitamin D.

Allergeninformation för Yoghurt Japan

Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi309 kJ
Energi73 kcal
Fett2 g
- Varav mättat fett1.2 g
Kolhydrat9.8 g
- Varav sockerarter9.4 g
Protein3.4 g
Salt0.1 g
Vitamin D1 µg
Kalcium120 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 32 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 32 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Finland

Företag

Valio Sverige AB

Org.nr: 556481-1734

Kontakt

Box 30065

104 25 Stockholm

Tel: 08-725 51 50

Besök webbplats

Vanliga frågor om Yoghurt Japan

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Yoghurt Japan?

I en portion på 100g finns det 3.4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Yoghurt Japan?

Per 100g portion innehåller Yoghurt Japan 9.8g kolhydrater tillsammans med 2g fett.

Allergener

Innehåller Yoghurt Japan några allergener?

Yoghurt Japan innehåller allergenet mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Yoghurt Japan?

Yoghurt Japan tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Yoghurt Japan?

Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.