- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Mejerivaror
- Youghurt
- Yoghurt Japan
Yoghurt Japan
Storlek
1000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Högpastöriserad MJÖLK, socker 5,6 %, jordgubbar 1,3 %, körsbär 0,9 %, körsbärspuré 0,4 %, modifierad stärkelse, aromer, svart morotskoncentrat, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), laktasenzym, yoghurtkultur och vitamin D.
Allergeninformation för Yoghurt Japan
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 309 kJ |
Energi | 73 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 9.8 g |
- Varav sockerarter | 9.4 g |
Protein | 3.4 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 120 mg |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 32 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 32 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
Vanliga frågor om Yoghurt Japan
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Yoghurt Japan?
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Yoghurt Japan?
Per 100g portion innehåller Yoghurt Japan 9.8g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Allergener
Innehåller Yoghurt Japan några allergener?
Yoghurt Japan innehåller allergenet mjölk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Yoghurt Japan?
Yoghurt Japan tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Yoghurt Japan?
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.