Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK, socker 5,6 %, jordgubbar 1,3 %, körsbär 0,9 %, körsbärspuré 0,4 %, modifierad stärkelse, aromer, svart morotskoncentrat, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), laktasenzym, yoghurtkultur och vitamin D.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 309 kJ |
Energi | 73 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 9.8 g |
- Varav sockerarter | 9.4 g |
Protein | 3.4 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 120 mg |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 32 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 32 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Per 100g portion innehåller Yoghurt Japan 9.8g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Yoghurt Japan innehåller allergenet mjölk.
Yoghurt Japan tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.