Verum® Lätt yoghurt 0,5% har en slät och fin konsistens, och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till Kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.
Storlek
1000gram
Ingredienser: Högpastöriserad norrländsk MJÖLK, MJÖLKprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 170 kJ |
Energi | 40 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 3.8 g |
- Varav sockerarter | 3.8 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 1 µg |
Vitamin C | 15 mg |
Kalcium | 123 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 27 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 27 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Norrmejerier ek för.
Org.nr: 794700-2296
Kontakt
Mariehemsvägen 210
906 50 Umeå
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Per 100g portion innehåller Yoghurt 0,5% Nat. 3.8g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Yoghurt 0,5% Nat. innehåller allergenet mjölk.
Yoghurt 0,5% Nat. tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Norrmejerier ek för. på följande sätt: Adress: Mariehemsvägen 210, 906 50 Umeå.