Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Hallon har en slät och fin konsistens med bitar av bär innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att som den är eller med en god hemmagjord granola, flingor eller müsli. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.
Storlek
1000gram
Ingredienser: Yoghurt (högpastöriserad norrländsk MJÖLK, MJÖLKprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), bärberedning (vatten, hallon, socker, majsstärkelse, surhetsreglerande medel trikalciumcitrat, förtjockningsmedel pektin, naturlig arom). Hallon 4,7%. Tillsatt socker 4,2%.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 230 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 8.3 g |
- Varav sockerarter | 7.7 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.85 µg |
Vitamin C | 13 mg |
Kalcium | 126 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 27 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 27 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Norrmejerier ek för.
Org.nr: 794700-2296
Kontakt
Mariehemsvägen 210
906 50 Umeå
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Per 100g portion innehåller Yoghurt 0,5%Hallon 8.3g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Yoghurt 0,5%Hallon innehåller allergenet mjölk.
Yoghurt 0,5%Hallon tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Norrmejerier ek för. på följande sätt: Adress: Mariehemsvägen 210, 906 50 Umeå.