Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK, socker 5,2%, hallon 2%, modifierad stärkelse, aromer, vaniljextrakt, mald vaniljstång, färger (rödbetsrött, fläderbärskoncentrat), yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. och vitamin D.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 313 kJ |
Energi | 74 kcal |
Fett | 2.1 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 9.7 g |
- Varav sockerarter | 9.5 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 1 µg |
Vitamin B12 | 0.4 µg |
Kalcium | 120 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 37 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 37 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Per 100g portion innehåller Vaniljyoghurt Hallon 9.7g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.
Vaniljyoghurt Hallon innehåller allergenet mjölk.
Vaniljyoghurt Hallon tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.