Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK, laktasenzym, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. och vitamin D.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 245 kJ |
Energi | 58 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 4 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.11 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 140 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 37 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 37 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Yoghurt 4g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Laktosfri Yoghurt är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Laktosfri Yoghurt innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.