Storlek
1000gram

Högpastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, laktasenzym, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. och vitamin D.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 297 kJ |
| Energi | 71 kcal |
| Fett | 4 g |
| - Varav mättat fett | 2.2 g |
| Kolhydrat | 4.1 g |
| - Varav sockerarter | 4.1 g |
| Protein | 4 g |
| Salt | 0.1 g |
| Vitamin D | 1 µg |
| Vitamin B12 | 0.5 µg |
| Kalcium | 140 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 37 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 37 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Yogh 4% 4.1g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Laktosfri Yogh 4% är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Laktosfri Yogh 4% innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.