Laktosfri, Grekisk Yoghurt. Frisk, något syrligare än den turkiska yoghurten och med en lite fastare konsistens. Perfekt till frukost och mellanmål, liksom till kalla rätter och desserter. Yoghurten är tillverkad efter ett grekiskt originalrecept och innehåller mer protein än Turkisk och Rysk yoghurt. Proteinet ger inte bara yoghurten sin specifika konsistens utan är också anledningen till att Lindahls Grekisk yoghurt passar så bra till tzatziki och andra röror med grönsaker, frukt och bär. Proteinet suger nämligen upp den vätska som bildas.
Storlek
500gram
Högpastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, yoghurtkultur, laktasenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 557 kJ |
Energi | 134 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 6.6 g |
Kolhydrat | 5.8 g |
- Varav sockerarter | 5.8 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Grekisk Yoghurt Naturell 5.8g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Laktosfri Grekisk Yoghurt Naturell innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri Grekisk Yoghurt Naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.