Mild och krämig laktosfri kvarg med ljuvlig smak av vanilj. Lindahls kvarg har ett högt proteininnehåll, låg fetthalt och innehåller inget tillsatt socker. Perfekt att njuta som den är eller toppa med nötter, frukt eller färska bär. Tillverkad i Sverige av svensk mjölkråvara.
Storlek
150gram
Högpastöriserad MJÖLK, vassleprotein, modifierad majsstärkelse, naturlig arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam K), citronjuice, mald vaniljstång, laktasenzym, mjölksyrakultur. Innehåller en källa av fenylalanin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 240 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 0.2 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
- Varav sockerarter | 3.2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Kvarg vanilj laktosfri 0,2% 3.5g kolhydrater tillsammans med 0.2g fett.
Kvarg vanilj laktosfri 0,2% innehåller allergenet mjölk.
Kvarg vanilj laktosfri 0,2% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.