Lindahls naturell kvarg är originalet inom kvarg! Lindahls naturella kvarg har ett högt proteininnehåll och är nyckelhålsmärkt – ett perfekt val för dig som vill leva hälsosamt och få i dig nyttigt protein som håller dig mätt länge. Ät kvargen som den är – eller toppa den med nötter, bär och frukt, eller varför inte använda den som bas i en smoothie? Lindahls kvarg är tillverkad i Sverige med svensk mjölk.
Storlek
500gram
Pastöriserad MJÖLK, mjölksyrekultur, ystenzym
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 250 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 0.2 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 3.4 g |
- Varav sockerarter | 3.4 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Kvarg Naturell 3.4g kolhydrater tillsammans med 0.2g fett.
Kvarg Naturell innehåller allergenet mjölk.
Kvarg Naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.