Laktosfri Kvarg med smak av hallon. Utan tillsatt socker, men med ett högt protein-innehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken. Tillverkad i Sverige av svensk mjölkråvara.
Storlek
500gram
Högpastöriserad MJÖLK, vassleprotein, modifierad majsstärkelse, naturlig arom, färgämne (svart morotsjuice), sötningsmedel (acesulfam K, aspartam), syra (citronsyra), naturlig hallonarom, laktasenzym, mjölksyrakultur. Innehåller en källa av fenylalanin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 240 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 0.2 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
- Varav sockerarter | 3.2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.9 µg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Kvarg Laktosfri Hallon 3.5g kolhydrater tillsammans med 0.2g fett.
Kvarg Laktosfri Hallon innehåller allergenet mjölk.
Kvarg Laktosfri Hallon tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.