Grekisk yoghurt producerad i Grekland enligt traditionell metod. Perfekt att äta som den är med frukt och bär, eller med honung och nötter som en enkel dessert. Den är också idealisk för matlagning och en utmärkt bas för olika såser, såsom tzatziki.
Ingredienser: Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, levande och aktiva bakteriekulturer (L. Bulgaricus, S. Thermophilus).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 557 kJ |
Energi | 134 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 4 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 7 g |
Salt | 0.18 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller Grekisk Yoghurt 10% 4g kolhydrater tillsammans med 10g fett.