Arla Köket® Grekisk yoghurt 10% är en matyoghurt av grekisk karaktär som har en len, mild och gräddig smak och tjock krämig konsistens. Den passar perfekt i fräscha efterrätter och att äta som den är till frukt och bär eller med honung och nötter som en enkel dessert. Den fungerar även som matlagningsyoghurt i kalla röror och såser, gärna i kombination med någon syrlig smaksättning som lime eller citron. Symbolen med den blågula gräddkannan garanterar 100 procent svensk grädde.
Storlek
1000gram
Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, MJÖLKPROTEIN, yoghurtkultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 500 kJ |
Energi | 120 kcal |
Protein | 4.2 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 6.4 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Fett | 10 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Per 100g portion innehåller Grekisk yoghurt 10% 3.5g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Grekisk yoghurt 10% innehåller allergenet mjölk.
Grekisk yoghurt 10% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.