Mild, ekologisk vaniljyoghurt, gjord på svensk mjölk från ekologiska Arlagårdar. Avnjut Arla Ko® Ekologisk mild yoghurt vanilj 2% till frukost och som snabbt mellanmål, gärna med müsli, flingor, nötter eller bär. Vaniljyoghurten är också en god bas till smoothies. Mixa till exempel med hallon, blåbär och banan och gör en krämig frukt- och bärdrink på nolltid. Håll utkik efter Arla Ko, en garant för att produkten innehåller 100 procent svensk mjölk. Den nya, smarta förpackningen är lättare att förvara, hälla ur, tömma och återvinna.
Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK*, socker* 5 %, MJÖLKPROTEIN**, vaniljextrakt, mild yoghurtkultur och D-vitamin *KRAV- ekologisk ingrediens. **ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 310 kJ |
Energi | 70 kcal |
Protein | 3.9 g |
Kolhydrat | 9.1 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
- Varav sockerarter | 9.1 g |
Fett | 2 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 130 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.9g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologisk mild yoghurt vanilj 2% 9.1g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Ekologisk mild yoghurt vanilj 2% innehåller allergenet mjölk.
Ekologisk mild yoghurt vanilj 2% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.