Arla Köket® Eko turkisk yoghurt 10% är en KRAV-märkt ekologisk matyoghurt av turkisk karaktär som har en krämig konsistens och mild, fyllig smak. Den passar perfekt som matlagningsyoghurt i kalla såser och röror, och som ett svalkande tillbehör till smakrika maträtter. Även god som lyxigt mellanmål tillsammans med frukt och nötter. Symbolen med den blågula gräddkannan garanterar 100 procent svensk grädde.
Storlek
500milliliter
Pastöriserad MJÖLK* och GRÄDDE*, yoghurtkultur. *KRAV-ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 495 kJ |
Energi | 119 kcal |
Protein | 3.2 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 6.4 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Fett | 10 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.2g protein.
Per 100g portion innehåller Eko turkisk yoghurt 10% 3.5g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Eko turkisk yoghurt 10% innehåller allergenet mjölk.
Eko turkisk yoghurt 10% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.