Arla Cultura® Dofilus är en krämig yoghurt med blåbärssmak som är fermenterad med en unik kombination av bakteriekulturerna Bifidobacterium lactis BB-12®, Lactobacillus acidophilus LA-5® och Lactobacillus casei F-19®. Den är en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Passar perfekt till frukost eller mellanmål precis som den är eller med müsli, flingor, frukt eller bär.
Storlek
1000gram
MJÖLK, socker 3%, blåbär 3%, lösliga fibrer från majs 1,4%, blåbärsjuice 1%, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, naturlig arom, laktasenzym, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus LA5®, Bifidobacterium lactis BB12®, Lactobacillus casei F19®, vitamin D. Mjölken är högpastöriserad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 261 kJ |
Energi | 62 kcal |
Protein | 4.4 g |
Kolhydrat | 6.6 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
- Varav sockerarter | 6.3 g |
Fett | 1.4 g |
Vitamin D | 0.8 µg |
Fiber | 1.3 g |
Kalcium | 133 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 33 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 33 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Dofilus yoghurt blåbär 6.6g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Dofilus yoghurt blåbär innehåller allergenet mjölk.
Dofilus yoghurt blåbär tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.