Lindahls Yoghurtkvarg Jordgubb är en proteinrik och krämig yoghurt perfekt till en näringsrik frukost eller mellanmål. Producerad i Sverige av svensk mjölk.
Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK, MJÖLKprotein, syrningskultur, modifierad majsstärkelse, arom, naturlig vaniljarom, citronjuicekoncentrat, mald vaniljstång, förtjockningsmedel (pektin), sötningsmedel (acesulfam K, aspartam), vitamin D.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 230 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 3.3 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.9 µg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 6.1g protein.
Per 100g portion innehåller Yoghurtkvarg Jordgubb 38g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Yoghurtkvarg Jordgubb innehåller följande allergener: mjölk och laktos.
Yoghurtkvarg Jordgubb tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.