Storlek
200gram
KVARG (högpastöriserad SKUMMJÖLK, syrningskultur), högpastöriserad GRÄDDE, socker, vatten, förtjockningsmedel (pektin, fruktkärnmjöl och modifierad potatisstärkelse), aromer (vanilj och vanillin), färg (betakaroten) och enzymer (löpe och laktas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 650 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 3.9 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 16 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 40 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 7.2g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Kvarg Vanilj 16g kolhydrater tillsammans med 7g fett.
Laktosfri Kvarg Vanilj innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri Kvarg Vanilj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.