Helt vegetabilisk gurt, används som yogurt
Storlek
1000gram
Ingredienser: Vatten/vann, HAVRE 12%, socker 4 %, potatisstärkelse/potetstivelse/kartoffelstivelse, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, mineraler (kalciumkarbonat, kalciumfosfat, kaliumjodid), naturlig arom, syra (äppelsyra/eplesyre/æblesyre, mjölksyra/melkesyre/mælkesyre), salt, vaniljextrakt, vitaminer (D2, riboflavin, B12).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 360 kJ |
Energi | 86 kcal |
Fett | 2.1 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 15.1 g |
- Varav sockerarter | 8.3 g |
Protein | 1.1 g |
Salt | 0.06 g |
Fiber | 0.9 g |
Vitamin D | 1.1 µg |
Vitamin B12 | 0.38 µg |
Kalcium | 146 mg |
Jod | 22.5 µg |
Riboflavin | 0.21 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 150 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 150 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Oatly EMEA AB
Org.nr: 559163-7698
I en portion på 100g finns det 1.1g protein.
Per 100g portion innehåller Havregurt Vanilj 15.1g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.
Havregurt Vanilj innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Havregurt Vanilj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Oatly EMEA AB på följande sätt: Telefon: 020-84 28 43. E-post: info@oatly.com. Adress: Ångfärjekajen 8, 211 19 Malmö.