Helt vegetabilisk gurt, används som yogurt. Kan med fördel även användas till kalla såser.
Storlek
1000gram
INGREDIENSER: Vatten/vann, HAVRE 12%, potatisstärkelse/potetstivelse/kartoffelstivelse, rapsolja, modifierad potatisstärkelse, potatisprotein/potetprotein/kartoffelprotein, kalciumfosfat, kalciumkarbonat, syra (äppelsyra/eplesyre/aeblesyre), mjölksyra/melkesyre/maelkesyre, salt, vitaminer (D2, riboflavin, B12), kaliumjodid.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 346 kJ |
Energi | 82 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 12 g |
- Varav sockerarter | 4.4 g |
Protein | 1.4 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 0.9 g |
Vitamin D | 1.1 µg |
Vitamin B12 | 0.38 µg |
Kalcium | 144 mg |
Jod | 22.5 µg |
Riboflavin | 0.21 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 150 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 150 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Oatly EMEA AB
Org.nr: 559163-7698
I en portion på 100g finns det 1.4g protein.
Per 100g portion innehåller Havregurt Naturell 12g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Havregurt Naturell innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Havregurt Naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Oatly EMEA AB på följande sätt: Telefon: 020-84 28 43. E-post: info@oatly.com. Adress: Ångfärjekajen 8, 211 19 Malmö.