Växtbaserat alternativ till naturell yoghurt. En god och krämig naturell gurt gjord på glutenfri nordisk havre. Innehåller acidophilus och bifido. Fri från gluten, soja och palmolja. Mjölkfri.
Storlek
1000gram
vatten, glutenfritt HAVREMJÖL (8 %), socker, modifierad stärkelse, rybsolja, ärtprotein, kalcium, salt, aromer, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumcitrater), vitaminer (riboflavin (B2), B12, D2), jod, syrningskultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 219 kJ |
Energi | 52 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 8.7 g |
- Varav sockerarter | 2.1 g |
Protein | 1.2 g |
Salt | 0.07 g |
Vitamin D | 1 µg |
Vitamin B12 | 0.4 µg |
Kalcium | 120 mg |
Jod | 22.5 µg |
Riboflavin | 0.21 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 55 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 55 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Oddlygood Sweden AB
Org.nr: 559419-7732
Kontakt
Lindhagensterrassen 1
104 25 Stockholm
I en portion på 100g finns det 1.2g protein.
Per 100g portion innehåller Havregurt Natural GF 8.7g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.