God och krämig gurt med smak av solmogna hallon. Gjord på nordisk glutenfri havre och innehåller levande bakteriekultur. Fri från gluten, soja och palmolja.
Storlek
1000gram
vatten, glutenfritt HAVREMJÖL (8 %), socker, hallonpuré, hallon, rybsolja, modifierad stärkelse, ärtprotein, svart morotsjuice koncentrat, kalcium, aromer, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), vitaminer (riboflavin (B2), B12, D2), jod, syrningskultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Innehåller hallon 3,1 % (puré 2,2 % och bär 0,9 %).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 324 kJ |
Energi | 77 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 8.4 g |
Protein | 1.2 g |
Salt | 0.07 g |
Vitamin D | 1 µg |
Vitamin B12 | 0.4 µg |
Kalcium | 120 mg |
Jod | 22.5 µg |
Riboflavin | 0.21 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 55 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 55 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Oddlygood Sweden AB
Org.nr: 559419-7732
Kontakt
Lindhagensterrassen 1
104 25 Stockholm
I en portion på 100g finns det 1.2g protein.
Per 100g portion innehåller Havregurt Hallon GF 15g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Havregurt Hallon GF innehåller allergenet havre.
Havregurt Hallon GF tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Oddlygood Sweden AB på följande sätt: Adress: Lindhagensterrassen 1, 104 25 Stockholm.