- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Mejerivaror
- Övriga mejeriprodukter
- Dipp sour cream
Dipp sour cream
En härligt god gräddfilsdipp i smaken Ranch. Kryddmix blandat med krämig gräddfil - redo att användas direkt. Lika god att dippa till chips och grönsaker som att använda som färdig kall sås till exempelvis kött, fisk eller hamburgare.
Storlek
200gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Låglaktos gräddfil 80 % (pastöriserad GRÄDDE och MJÖLK, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (pektiner), MJÖLKPROTEIN, syrningskultur, laktasenzym), vatten, torkade kryddor (lök, gräslök, persilja), socker, salt, vasslepulver (MJÖLK), ostpulver, aromer (MJÖLK), modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (äppelsyra).
Allergeninformation för Dipp sour cream
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, fisk, spannmål som innehåller gluten, jordnötter , kräftdjur, lupin, mjölk, nötter, selleri, senap, sesamfrön, sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 456 kJ |
Energi | 109 kcal |
Fett | 6.8 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 8.7 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 2.8 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
Vanliga frågor om Dipp sour cream
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Dipp sour cream?
I en portion på 100g finns det 2.8g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Dipp sour cream?
Per 100g portion innehåller Dipp sour cream 8.7g kolhydrater tillsammans med 6.8g fett.
Allergener
Innehåller Dipp sour cream några allergener?
Dipp sour cream är fri från deklarerade allergener.
Vilka allergener kan finnas i spår i Dipp sour cream?
På grund av tillverkningsprocessen kan Dipp sour cream innehålla spår av följande allergener: blötdjur, fisk, spannmål som innehåller gluten, jordnötter , kräftdjur, lupin, mjölk, nötter, selleri, senap, sesamfrön, sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och ägg.
Vem kan jag kontakta angående Dipp sour cream?
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.