En härligt god gräddfilsdipp i smaken Ranch. Kryddmix blandat med krämig gräddfil - redo att användas direkt. Lika god att dippa till chips och grönsaker som att använda som färdig kall sås till exempelvis kött, fisk eller hamburgare.
Storlek
200gram
Låglaktos gräddfil 80 % (pastöriserad GRÄDDE och MJÖLK, modifierad majsstärkelse, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), syrningskultur, laktasenzym), kryddsås (vatten, socker, kryddor (lök-, tomat-, vitlöks- och paprikapulver, persilja), salt, vasslepulver (MJÖLK), GRÄDDPULVER, OSTPULVER, aromer, smakförstärkare (mononatriumglutamat), modifierad majsstärkelse, surhetsreglerande medel (äppelsyra, mjölksyra, kalciumlaktat)).
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, fisk, spannmål som innehåller gluten, jordnötter , kräftdjur, lupin, mjölk, nötter, selleri, senap, sesamfrön, sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 490 kJ |
Energi | 117 kcal |
Fett | 7.2 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 9.3 g |
- Varav sockerarter | 7.4 g |
Protein | 3.3 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 3.3g protein.
Per 100g portion innehåller Dipp Ranch 9.3g kolhydrater tillsammans med 7.2g fett.
Dipp Ranch är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Dipp Ranch innehålla spår av följande allergener: blötdjur, fisk, spannmål som innehåller gluten, jordnötter , kräftdjur, lupin, mjölk, nötter, selleri, senap, sesamfrön, sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och ägg.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.