Proteinrik färskost med grynig konsistens, tillverkad av svensk mjölk från Arlagårdar. För att få den krämig och smakrik blandas ostkornen med mjölk och lite salt. KESO® Cottage cheese 1,5% har 15g protein/100g vilket mättar bra och passar till en aktiv hälsosam livsstil. Ät som den är eller tillsammans med det du gillar. Använd som proteinrik huvudingrediens eller som tillbehör som röra, topping eller dipp. KESO® passar utmärkt som ett gott mellanmål, exempelvis efter träning, och som tillbehör eller ingrediens vid matlagning och bakning. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.
Storlek
500gram
Pastöriserad MJÖLK, MJÖLKPROTEIN, salt, modifierad potatisstärkelse, konserveringsmedel (kaliumsorbat), syrningskultur, ystenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 346 kJ |
Energi | 82 kcal |
Protein | 15 g |
Kolhydrat | 2.2 g |
Salt | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Fett | 1.5 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Cottage cheese 1.5% 2.2g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Cottage cheese 1.5% innehåller allergenet mjölk.
Cottage cheese 1.5% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.